Bæredygtighed

er noget vi tager alvorligt

Vores produkter kan bruges igen og igen – de indeholder absolut ingen mikroplast – alt er produceret i høj kvalitet og på certificerede fabrikker, hvilket bl.a. giver sikkerhed for gode forhold for medarbejderne.

Men vi kan hele tiden blive endnu bedre, og derfor er det med glæde, vi kan fortælle, at:

Vores forsendelser med UPS er nu CO2 neutrale:

Vi er stolte af, at vi har udbygget vores bæredygtige og miljøvenlige tiltag til nu at omfatte, at alle forsendelser med UPS foregår CO2 neutralt.

Vi overgår til 100% økologi:

Løbende vil du opleve, at flere og flere af dine strikvarer leveres med mærke i genbrugspap og ikke med hvide mærker som nu. Alle varer, der leveres med mærke i genbrugspap, er fremstillet af 100% økologisk bomuld i stedet for Oeko-tex Standard 100 garnkvalitet, som vi hidtil har brugt til størstedelen af vores produktion. Efter en overgangsperiode vil hele vores strikkollektion være 100% økologisk.

Dine varer leveres i poser fremstillet af genbrugsplast:

I samme periode vil du opleve, at stadig flere af dine varer leveres i poser fremstillet af genbrugt plast, og efter en overgangsperiode vil alle varer blive leveret i dem.

Vi har desværre ikke mulighed for at bruge bionedbrydelige poser, da nedbrydningen starter for hurtigt.

Vi genbruger emballage:

Vi genanvender de kasser, vi får varerne hjem i til udsendelse af ordrer i den udstrækning, det overhovedet er muligt.

Beskadigede kasser genanvender vi som pakkefyld, når vi sender bestillinger ud til vores kunder. Kasserne skæres op på en maskine, købt hjem fra England.

Vi bestræber os på at minimere plastik:

Vi har fundet frem til en god og holdbar papirtape, som har erstattet PVC-tapen på alle nye kasser, vi sender ud.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores kvalitet og alle processer omkring fremstillingen – altid med miljøhensyn og bæredygtighed for øje.