Lækre klude lavet af garnrester

strikkede karklude lavet i garnrester
15-06-2023
Lækre klude lavet af garnrester

Vi er alle blevet mere opmærksomme på behovet for at udnytte de ressourcer der er til rådighed. Da der ofte er garn i overskud efter forskellige produktioner på fabrikken opstod ideen til at bruge noget af det til at lave nogle lækre strikkede klude. Da mængden pr. farve garn der er i overskud, er forskellig, vil der være variationer i kludenes udseende.  Men det ser vi som en ekstra charme. Vi har valgt at samle garnrester i 4 forskellige farvetoner, hvor 3-5 farver garn mixes i hver.

Vi er glade for resultatet, og har valgt at pakke dem 2 stk. i en lille papirpose lavet af genbrugt papir som gør dem til en sød gaveidé.

I denne sæson præsenterer vi 4 varianter strikkede karklude lavet af garnrester som en nyhed.

Der er kun et begrænset oplag per farve (limited edition)!